AI CAPTAIN

Vår vision är att revolutionera vattenvägarna genom att göra båtlivet tillgängligt för alla, oavsett tidigare erfarenhet. Genom våra innovativa, automatiska system skapar vi en värld där båtar inte bara är enkla att använda och dela, utan också bidrar till en mer hållbar framtid. Tänk dig en framtid där varje äventyr på vattnet är friktionsfritt, miljövänligt och bara ett knapptryck bort.

BLI TESTANVÄNDARE

DET HANDLAR OM SMART STYRNING

Oavsett om du har en liten elutombordare eller en kraftfull 40kw motor behöver du ett smart system som känner till dina användarmönster och kan optimera din båt för att passa dina behov. AI Captain är en smart styrning som lär sig av dina vanor och optimerar din båt för att passa dina behov.

ALLTID DIN BÅT

Med "patent pending" teknologi som känner av om båten blir bordad eller flyttad ger AI Captain dig det perfekta övervakningsystemet. Men övervakning handlar om så mycket mer än stöldskydd. Det handlar om att veta att du har nog energi i din båt för att ta dig till din favoritplats och tillbaka igen.

ROLIGARE TILSAMMANS

Visste du att en båt ligger oanvänd 95% av tiden? Med vårt system kan du enkelt dela din båt med vänner och familj. Vi har också en inbyggd funktion för att hyra ut din båt till andra. Detta öppnar upp helt nya möjligheter för att finansiera ditt båtliv.

Konstruera egna rutter och dela med andra. Skapa "no-go" zoner där vissa användare inte får åka. Begränsa båtens användande till vissa tider på dygnet. Möjligheterna är oändliga!


Q&A


Kan jag installera själv?
Ja, AI Captain är enkel att installera själv i din båt, installationsmanual medföljer.

Hur fungerar det?
AI Captain är en smart styrning som lär sig av dina vanor och optimerar din båt för att passa dina behov. Den har inbyggd övervakning och stöldskydd, samt ger dig tillgång till flera olika tjänster online, du kan hitta mer information här

Behöver jag ha mobiltäckning där båten ligger
Ja, för att kunna använda alla funktioner i AI Captain behöver du mobiltäckning. Dock opererar vi på NB-IOT bandet vilken har mycket högre täckning än standard 4g. Så det är väldigt stor chans att det fungerar även där det är dålig täckning

Kan jag låsa upp min båt med mobilen med AI Captain
Ja, du kan låsa upp din båt med mobilen, du kan också dela nycklar med andra användare. För att låsa upp båten behöver du vårt motorrelä som är enkelt att installera.

Kan jag övervaka min strömförbrukning?
Vi säljer små reläer som du kan koppla in i din båt för att övervaka strömförbrukningen. Dessa reläer kan du sedan koppla upp mot AI Captain för att övervaka din strömförbrukning.

Kan jag hyra ut min båt med AI Captain
Ja, du kan hyra ut din båt med AI Captain, vi har en inbyggd funktion för att hyra ut din båt till andra. Detta öppnar upp helt nya möjligheter för att finansiera ditt båtliv. Vi listar också alla uthyrbara båtar på vår globala karta som är tillgänglig för alla användare.


FÖRBOKA NU